Stowarzyszenie Kucharzy Polskich i Fundacja WIP nagradza najbardziej prestiżowe produkty dla gastronomii. Przyznany tytuł Laureata i godło promocyjne CHEF’S CHOICE to potwierdzenie wiarygodności oraz wysokiej jakości oferowanych produktów
- W Konkursie CHEFS CHOICE mogą uczestniczyć podmioty gospodarcze mające siedzibę i rejestrację na terenie Rzeczpospolitej Polskiej (lub ich udokumentowani prawni następcy), zarejestrowane co najmniej rok przed ogłoszeniem Konkursu.
- Konkurs składa się z jednego etapu, który wymaga od uczestników złożenia i dostarczenia kreślonego zestawu dokumentów:
- „Formularza zgłoszenia” (załącznik nr 2 do niniejszego regulaminu)
- Prezentacji (załącznik nr 3 do niniejszego regulaminu
- produktu biorącego udział w ocenie przez kapitułę konkursu
Złożone dokumenty oraz produkt podlegają ocenie Kapituły Konkursowej. W wyniku tej oceny zostaje wyłoniona lista firm w sześciu kategoriach, które otrzymają godło promocyjne CHEF’S CHOICE
- W Konkursie nie mogą brać udziału firmy sponsorujące Konkurs oraz te, których właściciele lub osoby z nimi spokrewnione lub spowinowacone w jakimkolwiek stopniu, zasiadają w składzie Kapituły Konkursu.
Siedziba Kapituły Konkursu CHEF’S CHOICE
01-864 Warszawa, ul. Kochanowskiego 31/41 tel.: 22 897 67 47 email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
- O nominowaniu i rozpoczęciu Konkursu firmy zostaną powiadomione przez organizatorów: telefonicznie, mailem lub w drodze ogłoszeń prasowych.
- Termin przyjmowania „Formularza Zgłoszenia”, prezentacji i produktu mija 01.04.2024.
W szczególnych przypadkach dopuszcza się przyjęcie ,,Formularza Zgłoszenia”, prezentacji i produktu po terminie wyznaczonym, jeżeli istnieje możliwość ich oceny przez kapitułę Konkursu.
6.Kapituła przekaże informacje firmom, które zostały laureatami.
7.Informacja o laureatach zostanie upowszechniona podczas Wielkiej Gali 25.04.2024 r.