To restauracja w której można wróć do smaków przedwojennej Warszawy w nowoczesnym wydaniu. 

W samym centrum otworzyło się miejsce, które urzeka tradycyjnymi potrawami, przyjemnym wnętrzem i przyjazną atmosferą.

Restauracja Warszawskie Bistro odwiedziła z wizytą jurorską  Katarzyna Paskuda, polska modelka, aktorka i fotograf , ekspert kulinarny WIP

To miejsce w którym zjecie naprawdę dobrze. To smaczna polska kuchni, serwującej tradycyjne dania, do których wszyscy, a przynajmniej większość, uwielbiają wracać.

Wnętrze jest stylowe, ale jednocześnie przyjazne . Obsługa jest uśmiechnięta, miła i dba o to, by gość czuł się komfortowo i by nic mu nie brakowało. 

 Nie ma ‘prawdziwego’ polskiego obiadu bez rosołu!. Zupa nalewana jest do  talerza prosto z garnka, przy stoliku. bardzo esencjonalna. Rosół gotowany jest bowiem na warzywach i trzech rodzajach mięs, co sprawia, że smak nie jest płaski, a bardzo intensywny.

Pierś z gęsi pieczona z jabłkiem mz gęsim żoładkie i kaszą pęczak z parmezanem oraz ćwikłą z chrzanem

Świetna lokalizacja, miła obsługa, przytulne wnętrze i smaczne,  jedzenie – czego chcieć więcej